ONTDEKKEN  Ajnemra Bridal Couture is het begin van een creatieve reis naar uw droomoutfit. VERLEID WORDEN door alle mogelijkheden die het ontwerpproces te bieden heeft is niet moeilijk. KIEZEN vanuit emotie en een sterk visueel beeld. Kiezen met een professioneel advies van de ontwerpster, vanuit de vakkennis voor de pasvorm en met een sterk styling advies om u perfect voor de dag te laten komen. BELEVEN van het ontwerpproces is net zo belangrijk en speciaal als het eindresultaat. Ajnemra ziet een eigen klant als het beste visitekaartje. Iedere vrouw zal zich niet alleen mooi maar ook gelukkig voelen in een Ajnemra Bridal outfit.


 –  BEKIJK HET ONTWERPPROCES  –


Ajnemra beschouwd iedere bruid als een kostbare parel. Ons ultieme doel is om uw verhaal te versterken en te vertalen in een passende creatie. Wij hanteren geen leeftijdsgrenzen voor creaties en verwelkomen alle vormen van fantasie die de klant zelf meebrengt in het ontwerpproces. Ajnemra volgt geen trends maar zet de trend op een geheel eigen wijze.

Ieder item uit een Ajnemra collectie weerspiegelt een balans tussen de traditionele en moderne vrouw.

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK


Wij adviseren ruim op tijd te beginnen met uw kennismaking. Wij accepteren alleen spoedopdrachten als de planning dit toelaat. Een kennismaking is vrijblijvend en duurt +/- 2 uur.

Als u voor een Ajnemra creatie kiest, kiest u voor vrouwelijk, sexy, elegant, eigenwijs, sterk en gedurfd. U kiest voor luxe in de meest uiterste vorm, vervaardigt met de meest rijke, duurzame en hoogwaardige stoffen. U kiest voor bijzondere en unieke designelementen en stijlvolle kwalitatieve afwerkingen. Bij Ajnemra kiest u niet primair voor de merknaam maar voor een ambachtelijke en persoonlijke creatie.

Materialen 

Wij werken met luxe stoffen zoals zijde, kant, voile, fluweel, organza, kasjmier, satijn enz.

Voor meer informatie over “AJNEMRA Bridal Couture” neem contact met ons op via onze contactpagina.

 

– INSPIRATIE –