AJNEMRA HAUTE COUTURE 

Ajnemra vertelt uw verhaal in onze uniek stijl over vrouwen die durven dromen en mooi te zijn, zowel van binnen als van buiten. Ajnemra beschouwd iedere vrouw als een kostbare parel met een unieke uitstraling. Ons ultieme doel is om uw verhaal te versterken en te vertalen in een passende creatie. Wij hanteren geen leeftijdsgrenzen voor creaties en verwelkomen alle vormen van fantasie die de klant zelf meebrengt in het ontwerpproces. Ajnemra volgt geen trends maar zet de trend op een geheel eigen wijze. Ieder item uit een Ajnemra collectie weerspiegelt een balans tussen de traditionele en moderne vrouw.

 

Als u voor een Ajnemra creatie kiest, kiest u voor vrouwelijk, sexy, elegant, eigenwijs, sterk en gedurfd. U kiest voor luxe in de meest uiterste vorm, vervaardigt met de meest rijke, duurzame en hoogwaardige stoffen. U kiest voor bijzondere en unieke designelementen en stijlvolle kwalitatieve afwerkingen. Bij Ajnemra kiest u niet primair voor de merknaam maar voor een ambachtelijke en persoonlijke creatie.

 

Het ontwerpproces 

Merknaam

“De naam ‘Ajnemra ‘ is ontstaan uit liefde voor eigen cultuur en het verlangen om mijn eigen persoonlijkheid te verbinden aan mijn product”.

De ontwerpster Kristine Mkrtchian is geboren in Yerevan, de hoofdstad van Armenie. Als de letters in het woord Armenie /Armenia omgedraaid worden ontstaat, na een lichte verfijning, de merknaam Ajnemra. Voor de liefhebber, het wordt uitgesproken als ‘AJ-NEM-RA’. Niet de meest makkelijkste naam maar wel intrinsiek verbonden met de kleding.

 

Duurzaam

Ajnemra is niet alleen duurzaam in haar materialen maar ook in de werkwijze en mogelijkheden.

Alle collecties zijn ontworpen van hoogwaardige zijde, cashmere, kant, tule etc, ingekocht bij erkende stoffen fabrikanten.

 

Voor meer beleving bezoek ons in onze winkel.

Over Designer 

Kristine Mkrtchian studeerde in 2004 af als ontwerpster aan de Hogeschool voor de Kunsten te Arnhem (ArtEZ). Ze heeft altijd veel interesse gehad in Haute Couture, Bridal Couture en hoogwaardige handgemaakte kleding in het algemeen. Een altijd groeiende passie voor het vak en goede klantrecensies hebben er in 2010 toe geleid dat ze haar eigen Haute Couture merk en bedrijf is gestart.

About Designer 

Kristine Mkrtchian graduated in 2004 as a designer from the Art Academy in Arnhem in the Netherlands. From that point until now she has had a huge interest in Haute Couture, Bridal Couture, fashion design and handmade productions. An always growing passion and good customer feedback made her create her own company and brand in 2010.

About Ajnemra

At Ajnemra we live the passion in everything we do and for our customers this results in a Haute Couture or Bridal Couture outfit for every occasion. Wether it is a cocktail party, gala or a wedding we design the perfect outfit for you that suits the moment.

Every year we create an exclusive collection out of high-quality materials. Every design is an unique project and will be handmade once.
We recognize that a good relationship with customers is key for a successful result and therefor we like to design for and together with our customers.