Het ontwerpproces

Ajnemra ontwerpt voor de klant en samen met de klant door haar te betrekken in het creatieve ontwerpproces. Door de couture collecties als inspiratiebron te combineren met nieuwe ideeën ontstaat een creatieve en zeer klantgericht ontwerpproces met de ontwerpster en de klant in de hoofdrol. Door goed te luisteren naar de wensen van de klant ontstaat een goede band en uiteindelijk een professioneel advies.

 

De ambachtelijke werkwijze van Ajnemra volgt de traditionele leer in een modern jasje waardoor er nooit sprake is van massaproductie. Alle stukken worden eenmalig en exclusief op maat gemaakt.

 

Bovendien krijgen klanten de mogelijkheid om een al aangeschaft ontwerp op termijn te laten aanpassen naar wens. Door een kleine of grote verandering krijgt het ontwerp een nieuwe leven waardoor het de duurzaamheid zeer ten goede komt.

 

Het ontwerpproces in 4 stappen:

  • Ontdekken
  • Verleid worden
  • Kiezen
  • Beleven

 

Ontdekken Haute Couture is het begin van een creatieve reis naar uw droomoutfit. Er zijn eindeloze mogelijkheden en inspiraties waardoor een klant wordt meegenomen in deze eerste fase van het ontwerpproces. Denk aan de nieuwe collecties, kleuren, stoffen, moodboards, die als inspiratie zullen helpen voor de volgende stap. Wij houden rekening met al uw wensen en voor welke gelegenheid het ontwerp bedoeld is. Alles in het kader van stralend voor de dag te komen!

Verleid worden door alle mogelijkheden die het ontwerpproces te bieden heeft is niet moeilijk.

Schetsen, mouleren, samen brainstormen, stoffen voelen, kleuranalyse maken, details bespreken.

Uiteindelijk het allermooiste en de beste keuzes samenvoegen tot een geheel eigen moodboard.

Kiezen vanuit emotie en een sterk visueel beeld. Kiezen met een professioneel advies van de ontwerpster, vanuit de vakkennis voor de pasvorm en met een sterk styling advies om u perfect voor de dag te laten komen. Kiezen vanuit eigen overtuiging staat bij ons voorop.

Beleven van het ontwerpproces is net zo belangrijk en speciaal als het eindresultaat. Zodra de keuze is gemaakt voor uw droomoutfit worden er tussentijdse afspraken ingepland. Tijdens deze afspraken worden ontwerpen gepast en besproken. Afhankelijk van de creatie is het gebruikelijk om 3 tot 5 afspraken in te plannen over 2-6 maanden. Zo komt u met iedere afspraak steeds dichter bij uw droom. Het eindresultaat zal steeds duidelijker en overzichtelijker worden aangezien er genoeg mogelijkheden zijn voor tussentijdse veranderingen.

 

Ajnemra streeft naar een eindresultaat naar tevredenheid van zowel de klant als voor het merk zelf.

Ajnemra ziet een eigen klant als het beste visitekaartje. Iedere vrouw zal zich niet alleen mooi maar ook gelukkig voelen in een Ajnemra outfit.  

 

Belangrijke informatie:

  • Wij adviseren ruim op tijd te beginnen met uw kennismaking.
  • Wij accepteren alleen spoedopdrachten als de planning dit toelaat.
  • Alle prijzen worden vooraf besproken en vastgesteld.
  • Er is een aanbetaling van 30% van toepassing bij een definitieve bestelling.
  • Een kennismaking is vrijblijvend en duurt +/- 2 uur.

 

Materialen 

Wij werken met luxe stoffen zoals zijde, kant, voile, fluweel, organza, kasjmier, satijn enz. 

Heeft u vragen of speciale wensen? 

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

 

Duurzaam

Ajnemra is niet alleen duurzaam in haar materialen maar ook in de werkwijze en mogelijkheden.

Alle collecties zijn ontworpen van hoogwaardige zijde, cashmere, kant, tule etc, ingekocht bij erkende stoffen fabrikanten.