Workshop – Fashion Illustration

 

Altijd al gedroomd van het maken van eigen mode illustraties?  Wil je graag je creatieve en fantasierijke waardigheden op papier zetten met een professionele begeleiding? Dan is deze workshop iets voor jou! In vijf uur tijd krijg je alle tips en tricks voor een basiskennis van het mode illustreren met een uitgebreid en vernieuwend pakket, inclusief styling. Wij beloven niet alleen een leerconcept maar ook een Fashionable en plezierige sfeer.

 

Deze workshop is ideaal voor modeliefhebbers, starter stylisten, opkomende studenten voor een modeopleiding of geïnteresseerden in tekenen en illustraties.

Na de workshop krijg je een certificaat voor je deelname en een mooie lookbook van je eigen illustratie cadeau.

 

Docent/ Designer: Kristine Mkrtchian (oprichter van Ajnemra Haute Couture).

Datum: vanaf Januari 2021.

Aanmelden: Van maandag tot vrijdag via info@ajnemra.com.

Tijden: 10.00u t/m 16.00u

Kosten: €125,- incl. btw en materiaal, hapje & drankje 

 

 

Mocht je onverhoopt toch niet kunnen komen dan is er een eenmalige kans om je workshop te verzetten naar een andere dag. Hiervoor graag 24 uur van tevoren doorgeven telefonisch of via de mail.

 

Wat moet je mee nemen?.

Jezelf en een gezonde dosis nieuwsgierigheid zijn voldoende.

 

Covid-19

Om een veilige werkplek te kunnen garanderen met voldoende afstand tussen alle deelnemers is er slechts plaats voor maximaal 2 personen per dagdeel. De werkruimte en materialen zullen gedesinfecteerd worden voor en na gebruik en er is hand gel aanwezig in de studio. Ik ga uit van ieders eigen verantwoordelijkheid in het naleven van de RIVM richtlijnen. Wanneer jij of je huisgenoten Corona gerelateerde klachten heeft of heeft gehad in de 24 uur voorafgaand aan de workshop, is deelname helaas uitgesloten.

 

Privé Workshop

Het is ook mogelijk om deze workshop exclusief voor jou en je vrienden te boeken. Hiervoor kiezen wij ook voor maximaal 2 deelnemers. Stuur gerust een berichtje en we stellen speciaal voor jouw groep een programma samen op een tijd en datum die voor jullie goed uitkomt. Hiervoor zijn geen extra kosten van toepassing.

 

Overige informatie

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op. Aanmelden voor de workshop is mogelijk via www.ajnemraonline.com of door te mailen naar info@ajnemra.com. Na de aanmelding ontvang je alle gegevens over de workshop toegestuurd incl. de dagplanning en keuze in het gewenste lunchpakket.

 

Wil je iemand verrassen met deze workshop? Dat kan! Koop de workshop ticket als cadeau om weg te geven. Wij zullen zorgen voor een mooie en verrassende uitnodiging voor die speciale persoon.

Aanmelden