Het luxe merk Ajnemra opent haar deuren in het centrum van Arnhem op de Bakkerstraat 53A, met een uniek concept: winkel met open atelier. Ambacht en hoge kwaliteit, verwerkt in gelegenheidscreaties ontworpen en uitgevoerd voor vrouwen met een bijzondere smaak voor klasse. Maar dat is niet alles, want nu kunnen alle Ajnemra klanten ook meekijken hoe alle creaties worden ontworpen en uitgevoerd door de designer en haar team.
___________________________________________

Wij beleven binnen Ajnemra de passie in alles wat wij doen. Voor onze klanten betekent dit een Haute Couture & Prêt-à-Couture outfit voor iedere bijzondere gelegenheid. Of het om een cocktail- party, gala of trouwerij betreft, wij ontwerpen de perfecte creatie voor u die past bij het moment.

Ieder jaar creëren we een exclusieve collectie met hoogwaardige stoffen en andere materialen. Ieder ontwerp is een uniek project en wordt eenmalig handgemaakt.

Ajnemra hecht veel waarde aan een goede relatie met de klant. Wij ontwerpen graag voor en samen met de klant voor het beste resultaat.

 

Naast het eigen merk presenteren en verkopen wij ook prachtige collecties van nieuwe Nederlandse designers. Denk hierbij aan handgemaakte schoenen, tassen, sieraden, sjaals en hoeden. Ook krijgt kunst en exclusieve decoratie een plek in onze winkel.

Naast onze Haute Couture & Prêt-à-Couture outfits hebben wij ook geselecteerde casual collecties met mooie kwaliteit. Kortom voor ieder wat wils.

__________________________________________

Wij verwelkomen onze klanten om een kijkje te nemen in de wereld van Design Studio by Ajnemra aan de Bakkerstraat 53A te Arnhem en zelf de creatieve mix te beleven uit de grote modewereld. 

La Plus Belle Hoeden – Yolande Jimenez Juwelen, Sjaals & Tassen – Alexander Ros Schoenen – Annemie Koenen Vilt Creaties 
Deze collecties zijn alleen verkrijgbaar in de winkel.

___________________________________________